Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Opening leerafdeling de Splint 3
24 sep.

Leerafdeling De Splint in revalidatiecentrum Domstate officieel geopend

Samenwerken Positief Leerafdeling Innovatie Nieuwsgierig Team. Daar staat de nieuwe leerafdeling De Splint in Domstate voor. Vanaf vandaag is deze leerafdeling officieel geopend!

De leerafdeling

De opening van de leerafdeling is feestelijk gevierd aan de hand van een mooi en gezamenlijk moment op de afdeling om het officieel te maken!

​Het uitgangspunt van het nieuwe leerklimaat is dat opleiden onlosmakelijk verbonden wordt aan het verlenen van zorg. Daarvoor verandert de ‘afdeling Domstate 5/6 waar studenten worden opgeleid’ in de leerafdeling De Splint.

​Het streven is de kwaliteit van Ieren en ontwikkelen op Domstate 5/6 te optimaliseren met daarbij aandacht voor voldoende opleidings- en begeleidingscapaciteit, zonder in te leveren op de kwaliteit van de geleverde zorg. Daarnaast is het streven een fijne werkplek te bieden voor de huidige professionals, waarin ze zelf ook kunnen blijven leren en ontwikkelen. Waardering, veiligheid, structuur, maatwerk, binden en boeien en elkaar vinden staan daarbij centraal.

Meer lezen over de nieuwe leerafdeling? Lees hier dan verder.